Stukadoors
Button in
Oene
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Huttenbosweg 2
8167LB Oene

tel: 06-52316741

Extra informatie

BUTTON is in 2006 opgericht door Gwendolyn Jonker-Braam, een gedreven professional met ruim 18 jaar ervaring in officemanagement en managementsupport binnen de zakelijke dienstverlening, ICT-branche, biomedische sector en bank- en verzekeringswezen.
BUTTON levert interim officemanagers, directiesecretaressen en management assistenten. Wij voorzien in een snelle, probleemloze en flexibele opvulling van tijdelijke vacatures door de levering van ervaren interim medewerkers op directie- en boardniveau.
De match tussen persoonlijkheid en organisatiecultuur is altijd de belangrijkste succesfactor in de samenwerking tussen leverancier en opdrachtgever. Over welke functie we ook praten, het gaat altijd om de juiste match van organisatorisch talent. Dit uitgangspunt is de basis voor onze dienstverlening. Kenmerken hierbij zijn: openheid, een pragmatische aanpak en een hands-on mentaliteit.

Wilt u gericht advies over de invulling van een tijdelijke capaciteits-behoefte, overbrugging van zwangerschapsverlof of werving & selectie-procedure, de (her)organisatie van uw secretariaat of heeft u andere vragen over onze dienstverlening? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Ook biedt BUTTON verbouwingscoör

Specialiteit
  • Officemanagement
  • Managementsupport
  • Verbouwingscoördinatie
  • Uitzendenofficemanagers
  • Directiesecretaressen
  • Managementassistenten
  • Tijdelijkecapaciteitsbehoefte
  • Overbruggingverlofenziekte