Stukadoors
Wiersma Stucadoors in
Lochem
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Albert Hahnweg 148
7242EL Lochem

tel: 0573-259342

Extra informatie

Welkom bij Wiersma Stucadoors   
Wij zijn gespecialiseerd in alle Voorkomende Stukadoorswerkzaamheden op wand en plafond. Zowel in de Restauratie/Renovatie als in Nieuwbouw. Alle werkzaamheden worden met de grootste zorg en professioneel uitgevoerd. 
 
  • Raapwerk – Traditioneel en Modern 
  • Pleisterwerk – zowel binnen als buiten 
  • Gevelisolatie- 
  • Sierpleisters- 
  • Spackspuitwerken- 
  • Lijstwerk en Ornamenten 
  • Decoratieve pleistertechnieken zoals Stuco Antico-Venetiaans stucwerk: Tadelakt, Stuco-mat etc. 
 
Doordat we nauw samenwerken met diverse collega’s kunnen we elk project aan, of het nu klein of groot is. Voor zowel particulier als voor bedrijven. Vraag vrijblijvend een offerte aan, en wanneer u wenst kunnen we u helpen met advies. 
 
Wiersma Stucadoors is gestart in 2004. 
 
In 1996 ben ik in als leerling stukadoor begonnen bij Stukadoorsbedrijf Gelderland uit Oosterbeek.(tegenwoordig in Heteren) Door de vele oude gebouwen in en rond om Arnhem was dit het ideale leerbedrijf omdat alle facetten van ons vakgebied daar aan bod komen. Zoals nieuwbouw, waar bijvoorbeeld Dunpleisteren, Spackspuiten en Sierpleister veel werden toegepast. 
 
Maar ook oude herenhuizen waar veel plafonds moesten worden hersteld/gerestaureerd doordat er door de bombardementen in de oorlog destijds veel schade is aangericht. 
Hier heb ik heel veel van de oude technieken geleerd, waar je normaal de kans niet toe krijgt. 
 
Ook diverse woningbouwverenigingen hebben door de jaren heen vele grote renovaties gedaan waar ik aan mee heb gewerkt en natuurlijk veel heb geleerd. 
 
Inmiddels had ik zoveel ervaring opgedaan en mijn opleiding afgerond waardoor ik In 2004 heb besloten voor mezelf te beginnen. 
Mijn klanten kring heeft zich gaandeweg uitgebreid van particulieren tot Aannemers. 
Nog steeds werk ik nauw samen met Stukadoorsbedrijf Gelderland.