Stukadoors
BS Stukadoors in
Dedemsvaart
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoors in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoors. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VBS Stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
BS Stukadoors
Galileïstraat 11
7701 SK Dedemsvaart

tel: 0523-614083

Extra informatie

BS Stukadoors   
Welkom op de website van BS Stukadoors B.V. in Dedemsvaart. Wij zijn u graag van dienst met alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden in Noord-Oost Nederland. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Op deze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en onze diensten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. 
 
Over ons 
 
BS Stukadoors is een professioneel bedrijf met een ruime ervaring op het gebied van alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden. Het bedrijf is opgericht in 2005 door Ronald Bruins Slot. Inmiddels is BS Stukadoors uitgegroeid tot een onderneming met 15 medewerkers, die u graag van dienst zijn met al uw stukadoorswerk. Onder onze klanten tellen wij zowel particulieren als bedrijven en aannemers in de regio van Noord-Oost Nederland en de polder. U kunt hierbij denken aan de plaatsen Almere, Dedemsvaart, Zwolle, Groningen, Leeuwarden en de regio Twente. Wij werken met gediplomeerd personeel en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste trends en werkwijzen van ons vakgebied. BS Stukadoors is dan ook een erkend leerbedrijf, dat leerlingen begeleidt bij het behalen van een diploma in het stukadoorsvak. 
Tegelwerken 
 
BS Stukadoors werkt samen met Tegelzetbedrijf Bruins Slot B.V., dat voor u alle voorkomende tegelwerken kan verzorgen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.bruinsslottegelwerken.nl 
 
Werkzaamheden 
 
BS Stukadoors is u graag van dienst met alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven in de regio van Noord-Oost Nederland en de polder. U kunt hierbij denken aan de plaatsen Almere, Dedemsvaart, Zwolle, Groningen, Leeuwarden en de regioTwente. Wij werken met gediplomeerd personeel en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste trends en werkwijzen van ons vakgebied. BS Stukadoors staat voor vakmanschap en netjes werken. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en na afloop van de werkzaamheden laten we de woning of bedrijfsruimte ook weer netjes achter. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten. 
 
Spackwerk 
 
Spackwerk, ook wel spackspuiten genoemd, is het aanbrengen van een pleisterlaag onder hoge druk. Spackspuiten kan zowel in bestaande als in nieuwe woningen worden toegepast. Als het spackwerk is opgedroogd, ontstaat er een egale korrelstructuur op de wanden. En uiteraard kunt u kiezen uit verschillende structuren en kleuren. 
 
Pleisterwerk 
 
Met pleisterwerk zorgen we voor een gladde ondergrond, bestaande uit gips of kalk. Dit zorgt voor een goede basis voor o.a schilderwerk, behang of sauzen. 
stucadoorswerk Dedemsvaart werkzaamheden 2 
 
Raapwerk 
 
Raapwerk is hetzelfde als pleisterwerk, maar dan met dikkere afwerklagen. Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren weer recht te maken, door het afwisselen van de aan te brengen laag. Ook kunnen met raapwerk ronde profielen worden gemaakt. 
 
Lijsten en ornamenten 
 
Uw huis krijgt extra uitstraling door het aanbrengen van lijsten en ornamenten. Een mooie lijst of ornament is een kunstwerk. BS Stukadoors beschikt over vakmensen die de lijsten en ornamenten perfect naar uw wens kunnen aanbrengen. 
 
Steenstrips 
 
Wilt u makkelijk en snel een binnen- of buitenmuur met perfect afgewerkte stenen? Kies dan voor steenstrips. Steenstrips zijn dunne strips van de door uw gewenste steensoort, die tegen uw bestaande gevel worden aangebracht. U heeft met steenstrips een ruime keuze in kleuren en uitvoeringen. 
 
Isolatie 
 
Het goed isoleren van uw woning of bedrijfspand is belangrijk, niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw energierekening. BS Stukadoors kan voor u de isolatie stucadoorswerk Dedemsvaart werkzaamheden 3 verzorgen met o.a steenstrips en stucwerk. 
 
Cementdekvloeren 
 
Een cementdekvloer kan dienst doen als ondergrond voor later te leggen tegels of laminaat, maar kan ook gebruikt worden als complete vloerafwerking. Bij BS Stukadoors kunt u terecht voor elke gewenste cementdekvloer. Ook voor het aanleggen van vloerverwarming kunnen wij u van dienst zijn. 
 
Wanden / plafonds 
 
Stukadoorswerk zorgt voor een mooie afwerking van uw wanden en plafonds. U kunt voor het stukadoren van uw wanden en plafonds kiezen voor spackwerk, sierpleister of traditioneel stukadoorswerk. 
 
Sierpleister 
 
Sierpleisterwerk is een ideale manier om uw woning een eigen sfeer te geven, die goed bij u past. BS stukadoors kan dit sierpleisterwerk voor u verzorgen in elke gewenste kleur en structuur.